Wednesday, 19 January 2011

MemOrY iN GeNtinG

Alhamdulliah..rasanya da lama kot aq x post kat blog kesayangan aq ni..huhu..bz ckit kat kl..Alhamdulliah skang aq da ada kat kampung kesygan..sepanjang aq kat kl ari last before aq blik kedah aq sempat pegi genting..sbenarnya x de feel pon aq nak p situ tp atas paksaan abg aq terpaksa pegi gak la..

jalan pnya jalan nak sampai sana bkannya dkat jauh gak.maklumlah abg aq stay at desa petaling..amiik masa sejam cm2 la nak smpai genting..first dalam akal aq,aq ingatkan genting ni mcm water park je,tp hehehehehe sejuk yg amt la.so bermula perjalanan aq naik ke genting highland..


ni gambar aq ngan twin aq atas keta kabel

pemandangan dari atas keta kabel

ni gambar aq depan hotel pe tah..lupe la


ni gmbr seorg yg penakut bila disuruh oleh abgnya untuk bermain roller coster...aq x kan naik benda tu.tidakkkkkk...


sebenarnya bnyak lg gmbr aq nak upload..gmbr aq kat tmpat salji2 tuh pon ada tp kna scan la..gmbr cuak mka abgku naik benda pe tah pun ada.hehehe.,.klakar..k la..nant if ada rezeki aq upload la...ok..waillaliqo'



No comments:

Post a Comment